Top 3 alternative la numerar

Top 3 alternative la numerar

Astazi, modalitatea traditionala de a pastra banii in numerar nu mai da roade. Acum este insa momentul in care trebuie sa faci banii sa lucreze pentru tine, si nu invers. De aceea, noile alternativele la numerar sunt din ce in ce mai populare.

Problema este ca alegerea celei mai bune alternative la banii in numerar nu este atat de usoara. Piata financiara este plina de diverse platforme online, aplicatii si solutii care ofera o gama larga de instrumente financiare. Deci, de unde stii ca o vei alege pe cea potrivita?

Din fericire, am mers mai departe cu cercetarile noastre si am incercat sa gasim variante care sa inlocuiasca economia de numerar, pe care le veti gasi in randurile de mai jos.

1. Platforme pentru managementul financiar
74%
2. Depozite si actiuni
65%
3. Petrol si aur
77%

1. Platforme pentru managementul financiar

Acest tip de platforma financiara ofera aceleasi caracteristici ca si bancile traditionale, dar numai in mediul online. Puteti trimite si primi bani in continuare, puteti cumpara anumite lucruri de pe internet sau puteti crea conturi de economii. Principala diferenta este ca nu mai trebuie sa aveti de-a face cu nicio institutie traditionala, iar in concluzie veti evita deplasarile lungi si anevoioase catre sediile acestora.

Alte avantaje ale utilizarii platformelor financiare online fac aceasta forma moderna de gestionare a banilor mult mai atractiva decat cea traditionala. De exemplu, acum aveti posibilitatea de a va angaja in tranzactii rapide si eficiente, folosind numeroase valute din zeci de tari din intreaga lume. In plus, veti plati taxe mult mai mici decat in ​​cazul altor aplicatii financiare.

Un astfel de exemplu este Avantpay, o platforma inovatoare creata astazi, pentru lumea financiara de maine. Acest serviciu incorporeaza toate instrumentele financiare necesare intr-o singura platforma extrem de eficienta. Aceasta poate fi folosita atat pentru conturi individuale, cat si pentru cele destinate afacerilor detinute. In ambele cazuri, beneficiati de tranzactii de mare viteza, conexiuni criptate pe mai multe niveluri, precum si de unele dintre cele mai mici taxe din industrie.

2. Depozite si actiuni

O alta alternativa pentru numerar vine sub forma de depozite sau actiuni. Avantajul principal al acestora este ca activele pot creste in timp. Contrar economiilor in numerar pe care le-ati pastra intr-un cont bancar, depozitele sau actiunile pe care le aveti in cadrul unei companii va pot aduce un castig substantial pe termen lung.

Dezavantajul evident al banilor investiti in actiuni este ca acestea pot scadea destul de brusc, fara anumite semne ce prevestesc acest lucru. Si mai rau, unele dintre companiile in care am investit pot da faliment. In aceste cazuri, investitia initiala dispare si devine aproape imposibil de recuperat. Acest risc ii impiedica pe multi investitori sa investeasca in actiuni.

3. Petrol si aur

Investitorii experimentati va vor spune ca aurul si petrolul vor avea in continuare un grad mare de rentabilitate a investitiei (ROI) si nu s-ar insela complet. Aceste forme traditionale de investitii ofera profit sigur in diverse perioade, dar numai atunci cand avem la dispozitie fonduri substantiale pe care sa le putem investi

Din pacate, investitiile in petrol necesita o intelegere solida a politicii internationale. O criza diplomatica sau un razboi ii pot afecta semnificativ valoarea, iar aceste lucruri se pot intampla practic peste noapte. Deci, trebuie sa acceptati un grad de risc extrem de ridicat de fiecare data cand investiti in petrol.

Pe de alta parte, valoarea aurului creste atunci cand economia este in recesiune. Atunci cand facem aceasta investitie, trebuie sa ne gandim ca aurul are nevoie de crize pentru a genera profit. Deci, daca doriti ca activele investite in aur sa creasca in valoare, poate fi necesar sa va doriti ca anumite evenimente mai putin dorite sa influenteze economia globala.

0752 252 3869

contact@avantpay.ro

Strada Babadag 43, Bl.66C, Pitesti

Noutati

Introduceti e-mailul dvs. mai jos pentru a primi newsletter-ul nostru, care contine oferte speciale si sfaturi financiare utile:

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate | AvantPay.