Testimoniale

Marturii Avantpay

Inca din momentul lansarii, Avantpay a obtinut recenzii pozitive din partea clientilor din intreaga lume. Multi dintre acestia ne multumesc pentru sprijinul oferit in efectuarea de tranzactii financiare rapide si eficiente. Altii ne poarta ganduri bune datorita faptului ca i-am ajutat la o  gestiune mult mai buna a fondurilor si pentru gradul crescut de control pe care il au asupra tuturor operatiunilor financiare.

Iata cateva recenzii ale clientilor Avantpay:

  James Barnes
  James Barnes

  Freelancer

  „Folosesc Avantpay de ceva vreme si vad deja anumite imbunatatiri in situatia mea financiara. In primul rand, nu mai cheltuiesc atat de mult pe comisioanele platite pentru fiecare tranzactie. In al doilea rand, imi este mai usor sa-mi gestionez cheltuielile atunci cand am totul la dispozitie intr-o singura interfata, prietenoasa si usor de utilizat. ”

   Michelle Lock
   Michelle Lock

   Medic

   „Avantpay m-a ajutat sa platesc taxe mai mici, ori de cate ori trimiteam bani in tara in care m-am nascut. In fiecare luna, trimit o suma mai mare sau mai mica de bani, pentru prieteni pentru si familia mea. Folosind alte aplicatii, as plati intotdeauna taxe destul de mari pentru fiecare tranzactie. Acum pot, in sfarsit, sa trimit mai multi bani si sa platesc mai putin. Multumesc, Avantpay! ”

    Simon Lagrange
    Simon Lagrange

    Entrepreneur

    „Avantpay este platforma mea preferata, pe care o folosesc pentru gestionarea conturilor de afaceri. In acest moment, platesc sume de bani destul de mari colaboratorilor din echipa mea in fiecare saptamana. Fara acest serviciu, platile ar fi mai lente si in acelasi timp as plati taxe mult mai mari. ”

    0752 252 3869

    contact@avantpay.ro

    Strada Babadag 43, Bl.66C, Pitesti

    Noutati

    Introduceti e-mailul dvs. mai jos pentru a primi newsletter-ul nostru, care contine oferte speciale si sfaturi financiare utile:

    Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate | AvantPay.