Despre noi

Despre noi

Bine ati venit la Avantpay!

Suntem o companie tanara, dar in continua dezvoltare, ce are misiunea de a ajuta oamenii sa isi rezolve toate problemele financiare. Scopul nostru este acela de a oferi fiecarui client un grad cat mai ridicat de control asupra situatiei sale financiare. Suntem ferm convinsi ca numai solutiile sigure, fara riscuri si cu economii in ceea ce priveste costurile (precum Avantpay), pot ajuta oamenii sa atinga stabilitatea financiara pe termen lung.

Echipa Avantpay este formata din experti financiari si contabili, precum:

Michael Schmidt

Michael Schmidt

Fondator si CEO

O minte inovatoare, ce poseda talentul de a crea instrumente financiare moderne, CEO-ul Michael Schmidt este forta motrice din spatele Avantpay. "Cred ca intr-o zi, oamenii din orice parte a lumii vor avea acces usor la solutii financiare ce le vor oferi un grad mai mare de control si de securitate. Avantpay pregateste drumul catre o zi de maine mai buna. Am adunat in aceeasi echipa cateva dintre cele mai bune minti din industria de specialitate, ce lucreaza la un proiect nou si promitator. Impreuna, ne angajam sa va oferim un mod sigur si eficient de a transfera, gestiona si economisi bani. ”

Samuel Di Maio

Samuel Di Maio

CFO si Expert Financiar

Samuel ne pune la dispozitie cei peste 20 de ani de experienta in care a lucrat la institutii bancare si financiare international de mare prestigiu, ceea ce va face din Avantpay o platforma financiara stabila si populara.

Carin Peterson

Carin Peterson

Contabil si analist financiar

Dupa ce a petrecut aproape un deceniu lucrand pe Wall Street, Carin este convinsa ca Avantpay va fi platforma financiara ce va domina in viitor piata financiara.

Harvey Preston

Harvey Preston

Specialist Serviciu clienti

Harvey este vocea si imaginea Avantpay, fiind cel pe care utilizatorii aflati la inceput de drum au placerea sa il cunoasca imediat ce isi deschid un cont. Simplu si prietenos, el va fi intotdeauna gata sa va ajute si va raspunde intotdeauna cu promptitudine tuturor intrebarilor.

Diana Perez

Diana Perez

Analist date

Diana este o autoritate in domeniul analistilor de date. Ea este responsabila pentru cresterea atat a softului folosit, cat si a platformei online Avantpay, fiind cea in care isi pun sperantele toti utilizatorii nostri.

Kenneth Brown

Kenneth Brown

Dezvoltator site web

Kenneth este creatorul site-ului web, iar sarcina sa este aceea de a face site-ul intuitiv, navigarea in interiorul acestuia cat mai usoara si mai rapida, astfel incat platforma noastra sa fie cat mai simplu de utilizat. Experienta sa in dezvoltarea si proiectarea site-urilor web ne ajuta sa punem la dispozitia clientilor o platforma extrem de intuitiva, cu instrumente financiare unice.

0752 252 3869

contact@avantpay.ro

Strada Babadag 43, Bl.66C, Pitesti

Noutati

Introduceti e-mailul dvs. mai jos pentru a primi newsletter-ul nostru, care contine oferte speciale si sfaturi financiare utile:

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate | AvantPay.