Cele mai eficiente metode prin care sa economisim bani

Cele mai eficiente metode prin care sa economisim bani

Cu totii ne dorim sa avem un cont de economii cat mai mare si cat mai bine structurat. Visul nostru este, in mare, sa avem la dispozitie o suma foarte mare de bani, pentru care am muncit din greu toata viata, si sa ajungem ne retragem din activitate cat mai devreme. Cu toate acestea, mijloacele prin care ne vom atinge acest tel sunt mai usor de descris, decat de urmat.

Fie ca vom incerca sa ne reducem consumul de cafea sau sa renuntam la calatoria in jurul lumii pe care ne-am propus-o, acest lucru nu ne va face diferiti de restul lumii. Din pacate, aceste metode nu functioneaza pe termen lung. Asadar, inainte de a-ti putea numara economiile, acestea vor fi deja cheltuite pentru alte nevoi curente.

Din fericire insa, astazi avem la dispozitie foarte multe metode de a economisi bani, iar mai jos gasiti cateva dintre cele mai bune:

1. Scapa de toate datoriile

Economisirea banilor este aproape imposibila atunci cand avem datorii. Fie ca datorati un dolar sau o mie de dolari, toate aceste datorii trebuie rambursate inainte de a putea pune ceva deoparte. Altfel, nu nu vom reusi decat sa platim datorii, nu sa ne economisim banii.

Mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa returnati fondurile. Asadar, este imperios necesar sa cautam modalitati diferite prin care sa facem acest lucru cat mai repede. Acest lucru ne va ajuta insa mai mult psihologic, deoarece nu vom reusi inca sa economisim bani.

2. Vizualizati achizitiile viitoare

Una dintre cele mai motivante modalitati de a economisi bani este stabilirea unor produse sau servicii clare, pe care le vom achizitiona in viitor. Imaginati-va ca aveti nevoie de un telefon nou. Apoi, aflati pretul acestuia si apoi calculati cate saptamani sau luni ar dura pentru a economisii banii necesari cumpararii acestuia. In final, impartiti aceasta suma la numarul de zile necesar pentru a economisi banii.

Sa presupunem ca trebuie sa economisiti zece dolari timp de o suta de zile. Vom incepe prin a pune deoparte cate o bancnota de zece dolari, pe care o vom pune in pusculita, iar acest lucru il vom face in fiecare zi cand vom merge la birou. Pastrati acest obicei pentru toata perioada ce ne va fi necesara pentru a economisi toata suma. Odata ce ati obtinut noul telefon, stabiliti obiective noi si repetati procesul.

3. Sistati toate cheltuielile ce nu sunt de stricat necesitate

Puteti economisi bani incercad sa intelegeti mai bine structura cheltuielilor zilnice sau lunare, si ce produse ne sunt cu adevarat necesae. Tineti apoi evidenta cheltuielilor zilnice timp de cel putin doua saptamani sau o luna. Apoi, trageti o linie si identificati cheltuielile inutile.

Spre exemplu, ar trebui sa avem la dispozitie intotdeauna fondurile necesare pentru cheltuielile de baza, cum ar fi chiria sau rata la banca pentru plata apartamentului, utilitati, alimente si achizitii diverse. Toate celelalte, cum ar fi fumatul, hobby-urile scumpe si cina sau pranzul la restaurant, pot reprezenta cheltuieli inutile, de care sa nu avem neaparat nevoie. Acestea trebuie oprite, sau in cel mai bun caz minimalizate, iar astfel vom avea la dispozitie niste bani in plus, pe care ii putem pune deoparte la sfarsitul lunii.

4. Folositi serviciile unei platforme financiare online

Probabil ca una dintre cele mai bune modalitati de a economisi bani in zilele noastre, este aceea de a utiliza un serviciu online pentru tranzactii financiare, mai sigure si mai ieftine.

O astfel de platforma este Avantpay, un serviciu financiar online innovator, care va permite sa trimiteti si sa primiti bani, in diferite valute, de aproape oriunde in lume. Mai mult decat atat, platforma noastra are unele dintre cele mai mici taxe si comisioane din industrie. Drept urmare, puteti economisi bani, platind mai putin de fiecare data cand va folositi conturile.

Avantpay va reuni astfel toate conturile bancare si cardurile de credit intr-un singur serviciu, pentru un control financiar mai bun si va ofera, in cele din urma, libertatea financiara de care aveti nevoie pentru a va retrage mai mai repede din activitate .

0752 252 3869

contact@avantpay.ro

Strada Babadag 43, Bl.66C, Pitesti

Noutati

Introduceti e-mailul dvs. mai jos pentru a primi newsletter-ul nostru, care contine oferte speciale si sfaturi financiare utile:

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate | AvantPay.